För Sveriges suveränitet

Redaktionen

Redaktionen

Fredsalliansen är ett tvärpolitiskt initiativ som bildats för att stå upp för Sveriges suveränitet.

MoDs partiledare Andreas Sidkvist intervjuas om syftet med Fredsmanifestationen den 14 april

Frihetsnytt intervjuar Andreas Siddkvist, en av initiativtagarna och arrangörerna till fredsmanifestation den 14 april. Syftet med manifestationen är att protestera mot DC-avtalet (Defense Corporation Agreement) som tecknats mellan Sveriges och USA:s försvarsministrar, vilket ger USA rätt att lagra vapen och ha militärpersonal på 17 av Sveriges militäranläggningar. Detta utan att Sverige får insyn i vilka vapen som förvaras. Manifestationen syftar till att påverka riksdagen att rösta nej till avtalet den 8 maj. Bland talarna finns personer från olika politiska bakgrunder, inklusive tidigare riksdagspolitiker och engagerade inom olika organisationer. 

OBS! Rubriken på videon är något missvisande då det är en gemensam tvärpolitisk fredsamanifestation som anordnas och ingenting annat.

Dela det här inlägget

Kommentera det här inlägget

5 svar

  1. Jag tror att covid vaccin är overksamt och har mycket biverkningar. Drabbades själv av en liten stroke som tur var utan långvariga symtom. Nu helt återställd!
    Aldrig mer vaccin från Phizer eller Moderna!!!!

  2. Ett fantastiskt bra initiativ! Snacka om att politikerna tog beslut över våra huvuden och med en otroligt ensidigt beslutsunderlag. Klart jag vill manifestera för fred!!!!

  3. Utmärkt initiativ – politiker, även de småväxta. har inte rätt teckna militära avatal hur som helst, utan offentlig debatt, utskottshöring, omröstning i plenum mm. Om nato fallerar står vi där med bara detta avtal….!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv på uppropet här

OBS! Sök efter Civist i mejlkorgen för att bekräfta din signatur!