För Sveriges suveränitet

Redaktionen

Redaktionen

Fredsalliansen är ett tvärpolitiskt initiativ som bildats för att stå upp för Sveriges suveränitet.

Knut Lindelöf, författare och skribent om vad DCA-avtalet innebär (1:24)

Det som nu håller på att hända är något alldeles oerhört. NATO-medlemskap och det kommande DCA-avtalet är ren underkastelsepolitik. Sverige förvandlas till en nordamerikansk lydstat. Det här är ingen överdrift. Vi lämnar inte bara alliansfriheten utan även demokratin som vi har känt sedan mer än hundra år. Yttrandefriheten inskränks genom lagen om utlandsspioneri och vanligt folk anses inte längre vuxna att rösta om avgörande frågor för landets framtid. Med en riksdag utan en enda ledamot som protesterar mot att skicka vapen till Ukraina. Och där ingen vågar protestera mot den bizarra bilden att Putin är dagens Hitler och att Rysslands mål är att invadera resten av Europa. Så är vi mycket illa ute. Svenska medborgare måste nu samla sig till ett massivt försvar för självbestämmande och demokrati.

Dela det här inlägget

Kommentera det här inlägget

2 svar

  1. Din beskrivning ställer jag helt och fullt upp på, men den är inte ny. Att inga Riksdagsledamöter idag är annat än medlöpare kan vi också skylla oss själva för. Sveriges folk i stort har de politiker vi förtjänar. Om man tänker på bedrägeriet “pandemin” kan vi lätt konstatera att den absoluta majoriteten av folket lyder, psykologiskt underkastar sig. Det synes vara den enda impulsen som styr folk. De underkastar sig gärna, så slipper de ta ansvar. Det har uppskattats att det är endast cirka 15 % av befolkningen, i alla fall i Väst, som kan tänka. Tänka värt namnet. Så vad ska vi göra? Vi pratade om vår alliansfrihet, men fernissan var tunn. Så händer det sig att vår statsminister Magdalena blir just det. Statsminister. Och i Finland finns en annan dam, Sanna Marin, också statsminister där. Tillsammans lyckas damerna manipulera opinionen under påstått hot från Ryssland, som det hette i CIA-propagandan. Hur dumma får människor bli? Båda damerna har “examinerats” av världens praktfascist, nazistsonen Klaus Schwab, som med World Economic Forum (WEF) är idécentrum för denna attack mot mänskligheten och ännu mycket värre saker i planen. Ända tills man kritiskt tar reda på vad Ukraina handlar om förstår vi vad man skrämdes med och varför. Och det TAR! Naturligtvis är USA/CIA och alla dessa “agencies” bakom detta. Men se bakåt! Hur länge har svenskarna varit så urbota dumma? Schwabs läromästare var Henry Kissinger, som intill sin död som hundraåring satt på högsta ideologiska posten i WEF. (Varför får onda personer leva så länge?) Kissinger, som också låg bakom avsättandet av flera folkvalda presidenter som ersattes med diktatorer, mest känd Pinochet, och små folkmord här och där… Vad gjorde vi? Vi gav honom fredspriset i Nobels namn!! (Det vore fegt att skylla på norrmännen…) Allt är lika vanställt från sitt ursprung – den globala korruptionen av våra stolta institutioner är närmast total. Det är faktiskt vi själva som vanställer och tror på förövarna. Hela Europa tror på USA och Vita Huset. Blinda? Nej tänkande människor skulle inte gå på allt detta som sker idag. Våra reportrar i massmedia eldar upp sig i någon sorts krigsiver och de flesta som intervjuas är överstelöjtnanter i KRIGSvetenskap! De flesta tycks vara nöjda med propagandan och att våra skattepengar går till krigsmaskineriet i USA:s proxykrig mot Ryssland. För Biden och Pentagon är det förstås bättre att hämta kanonmat från Ukraina, och inte skicka egen trupp. Hur naiva är inte alla dessa människor som fallit till föga för en riktig saga? Astrid Lindgrens underbara diktkonst sitter djupt i själen på många av oss. Men det sentimentet utnyttjas av iskalla spinndoktorer och är grund till det enda tillåtna narrativ som vi får höra. Den ädle Mio Min Mio Zelensky slåss tappert emot den elake Riddar Putin Kato. En bottenlös förståndsförlust hos merparten av svenskarna (européerna) kan kanske förklara detta. Men hur ska ett EU-val ändra på det? Hur ska svenskarna som så länge litat på andra, den goda Staten eller den Större Staten i USA, eller allt överstatligt som nu formulerar sig som EU eller WEF. Att se det arbete som von Der Leyen och hennes kumpaner håller på med förskräcker. Det “goda” FN som 2018 skrev avtal med WEF om “strategiskt partnerskap”… hur gott är det? Kidnappat av korrumperade kuppare! Och i detta WHO:s nuvarande process, som olika experter (som är vakna) faktiskt, trots allt inte tror att de kan stoppa, kommer att ta vår suveränitet och våra mänskliga rättigheter ifrån oss. I USA läste jag just en expert som talar starkt emot detta avtal, men som säger att det kommer att leda till att även USA:s konstitution spelas bort, när det gäller hälsofrågor, men sannolikt också yttrandefriheten. Allt kommer från brottslingarnas definitionsmonopol och de definierar in allt samhälleligt i hälsa! De kallar det One Health som är enastående naivt och bedrägligt i meninglösa ordsvall. Nej, sannolikheten är mycket låg att ditt upprop på slutet ska få andra, än bara de få som redan är där, att samla sig till försvar för demokrati och självbestämmande. Och de som gör det har ändå inga vägar att påverka de formella procedurer som pågår.
    Nej, kanske ska vi lyssna lite mer på Frihetsupproret som i demonstrationer verkar lite mer militanta. Där ropar man då och då också på Gud. Det är kanske detta som saknas… som är vårt återstående hopp? Vi får börja be! Det behövs något gudomligt för att stoppa den onda attacken – på HELA mänskligheten. 🙂

  2. Då ett land förändras av yttre påverkan, är det svårt att veta vad som är lämpligt att göra.
    Vi måste rekrytera de bästa ledarna i det nya partiet. Hur ska vi kunna skilja de kloka från de charmiga? Hur ska vi rekrytera de mest begåvade, de visaste?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv på uppropet här

OBS! Sök efter Civist i mejlkorgen för att bekräfta din signatur!